Krása a zdraví

Chcete získat kosmetické ošetření pleti s 50% slevou?

pihovatá slečna Chcete získat kosmetické ošetření pleti s 50 % slevou? Tak byste měli vyzkoušet nový světový hit, který se letos dostal i k nám. Říká se mu hromadné nákupy. Princip těchto nákupů je ten, že prodejce nabídne službu s výraznou slevou a vy tuto slevu dostanete pouze v případě, že projeví zájem o nabídku určitý počet zájemců. Tímto způsobem nabízení je uspokojen jak prodejce, tak kupující, tedy MY!

Jak jsem prve zmiňovala, tak tímto způsobem lze získat například kosmetické služby za poloviční cenu. A kdo by nestál o takovou nabídku, která mu ušetří peníze? Ty může pak použít na nákup další výhodné služby – tentokrát například na masáž zad znovu s 50% slevou. Hromadní slevy jsou evidentně výhodné pro obě strany, tak proč se nezapojit do tohoto světového trendu, který nastartoval jako první americký groupon.com?

Kde ale naleznete výběr těch nejlepších českých nabídek podobného ražení? V naší české kotlině fungují už desítky podobných projektů, jenže kdo je má stále sledovat, když na každém se zobrazuje množství nabídek výhodných slev? Jediným řešením jsou tedy agregátory, které zobrazují nabídky jednotlivých webů nabízejících hromadné slevy. Po krátké obhlídce jednotlivých agregátorů jsem si vybrala Slevo.cz.

Proč zrovna tento agregátor? Kompiluje totiž výběr toho nejlepšího, co můžeme najít na českých stránkách zaměřených na hromadné nakupování a kolektivní slevy. A také protože si jednoduše můžu vybrat nabídky služeb z konkrétních měst, čímž si ušetřím dost času. A čas jsou peníze, to nevíte?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..