Móda a Společnost

Kabelky Dakine – tip pro slečny na letošní rok

Kabelky Dakine dámskéVšechny ženy milují kabelky. Kabelka je naší kamarádkou, je neustále při nás, můžeme si do ní uložit všechny nezbytné věci a navíc ještě vyjadřuje naši osobnost a bývá často také označována jako jakási pomyslná třešnička celého outfitu.

Historie našich nejbližších přítelkyň je opravdu stará, zajímavostí však zůstává, že kabelky nejdříve začali využívat především muži a až pozdějších dobách ženy. Avšak ne každé dívce se líbí velké luxusní kabelky nebo malé kabelčičky jen do ruky (tzv. psaníčka), pro ty, které volí zejména sportovní módu, milují tenisky, džíny, trička a mikiny, jsou tu kabelky značky Dakine.

Kabelka Dakine Hustle Westwood Dakine kabelka Hustle Cheetah

Dakine je skatová značka nabízející tašky přes rameno, cestovní kufry na kolečkách, kabelky, batohy, peněženky, ale také i oblečení.

Tato proslulá značka byla založena roku 1979 Robem Kaplanem na Hawaiiských ostrovech. V samých začátcích se soustředila zejména na výrobu batohů na zakázku. Batohy však vzbudily velký zájem a proto se společnost Dakine rozhodla i pro normální obchodování.

Dříve se zaměřovali především na sportovce preferující surfing a windsurfing, postupem času značka začala oslovovat svými výrobky širší skupinu sportovců přes cyklistiku, pěší turistiku až po úplně nový sport zvaný kiting.

Dakine kabelka ava gypsy floral Kabelka Dakine Havana

Postupně začala firma Dakine také rozšiřovat svůj sortiment zboží, v počátcích o peněženky a kabelky, později přibyly i velké cestovní tašky, které využívají především dívky a ženy a v konečných fázích přibylo ještě oblečení.

U všech výrobků firmy Dakine je zajímavá především rozmanitost vzorů a barev. Každá kabelka je provedena v několika různých vzorových a barevných kombinacích. Výrobky jsou tak zajímavé, netradiční a hlavně originální. Což je hlavně pro dívky velice důležité, každá z nás chce být přeci originální.

[ad#moda]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..