Krása a zdraví

Mějte vždy perfektní nehty!

nehty Preferujete pěstěný vzhled nehtů? Pokud chcete, aby vypadaly vždy dokonale navzdory všemu, nechte si udělat gelové nehty. Jsou mezi ženami velmi oblíbené.

O gelových nehtech

Gelové nehty mají mnohé výhody. Mezi ty hlavní patří především přirozený vzhled, odolnost a trvanlivost. Oceníte také, že dnes už je i jejich cena přijatelná. Nemusíte se o ně ani nějak speciálně starat. Stačí, když si je necháte jednou za čtyři týdny doplnit.

A jak probíhá modeláž gelových nehtů? Nejdříve jsou vám upravené a očistěné vaše nehty. Poté se začíná s lepením umělých nehtů, jejich pilováním a nanášením gelu. Nanesený gel se poté zapéká pod UV lampou.

Velmi rozmanité je i zdobení gelových nehtů. Klasikou je francouzská manikúra, ale možnosti jsou široké. Určitě vás zaujme nějaký originální nail art, který vám vaše „nehtařka“ ukáže.

Často jsou používané také akrylové nehty mající oproti gelovým nějaké výhody. Oceníte fakt, že akrylové nehty jsou tvrdé a odolnější vůči mechanickému poškození. Volí je především ženy, které vykonávají manuální zaměstnání a více nehty namáhají.

A co takhle porcelánové nehty? Jsou méně oblíbené než gelové. Jsou totiž dražší a navíc nevypadají tak přirozeně jako gelové.

Některé ženy se bojí nechat si udělat gelové nehty s tím, že si tak své vlastní nehty zničí. Po sundání umělých nehtů budou sice nehty poničené a slabé, ale rychle se regenerují. Regeneraci můžete podpořit i speciálními olejíčky, které jsou dostupné na trhu.

[ad#krasa]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..