Krása a zdraví

Gelovky, gelovky, nemůžu si vás vynachválit…

Milujete gelové nehty stejně jako já? Tak to jste na správném místě. Sama jsem si je nechávala dělat od svých kamarádek… S kvalitou jsem byla spokojená, ale rozhodla jsem se, že si je začnu dělat sama.

Přeci jenom nedokážu utlumit tu kreativnost, která se dere napovrch. Když jsem si vybírala nové kousky pro vlastní výrobu „gelováků“, narazila jsem na nové nehtové studio. Příjemně mě překvapilo, že shodou náhod se jedná o dodavatele mých kamarádek, které odebírají špičkové zboží německé značky SHE-NAILS.

Orientace v sortimentu mi nedala tedy žádnou práci, protože jednotlivé výrobky jsem znala z vlastních rukou. To mi vlastně dost ulehčilo výběr. Měla jsem vyzkoušené UV gely na nehty, u kterých jsem si oblíbila velice rychlé zatvrzení a jednoduchou finální úpravu. Žádné cavyky, prostě rovnou na věc. A to já ráda.

Výbornou zkušenost mám s čirým jednofázovým čirým Glass gelem na nehty. Je určen jako podkladový a dobře se z něj modelují gelové nehty. Jako finální vrstvu doporučuji finalizující gel s přídavkem silikonu.

Skvěle překryje podklad a výborně drží. Jeho součástí je štěteček, díky kterému se jednoduše nanáší na nehty. Díky bázi silikonu si udrží vrchní vrstva výtečný lesk – také chrání gel/akryl v podkladu před odřením a poškozením. Po vytvrzení je opravdu pevný a odolný.

Dost si mě získaly nové ovocné gely. Říkáte si co na nich je ovocného? „Asi si je budeme okusovat a užijeme si chuť švestek, pomerančů a dalšího ovoce, že?“ Nene tak tomu není. Sice příchuť a vůně nehtů by byla vítaná, ale takto jsou nazvané pouze gely z řady Fruit, které věrně kopírují barvu zralého a šťavnatého ovoce.

Některé z vás jistě mohou namítnout, že se s nimi nedá žít. Nedá se pořádně psát na počítači, hledat klíče po kapsách, vařit… Možná máte, možná nemáte pravdu. Každopádně s trochou šikovnosti se dá zvládnout cokoliv – i datlování do klávesnice s gelovými nehty.

Doporučuji gelové nehty nemít celoročně na prstech, je vhodné nechat reálné nehty na chvíli odpočinout před modeláží nových.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..