Móda a Společnost

Taky milujete kvalitní spodní prádlo?

Občas si říkám, že nedělám nic jiného, než prohlížím mé oblíbené e-shopy se spodním prádlem, jestli nemají něco nového. Jenže strávím nad tím zbytečně moc času – pomohl by mi aktualizovaný katalog, kde by bylo vše na jednom místě. Odpadl by tak problém s přebíháním mezi stránkami.

Naštěstí takovým katalogem spodního prádla jsou stránky INpradlo.cz. Předem upozorňuji, že nejde o elektronický obchod, ale pouze katalog zboží. Spodní prádlo se dá ale lehce koupit přes odkaz v detailu zboží.

Musím říct, že katalog mě potěšil svojí nabídkou i aktuálností zboží. Katalog je totiž aktualizovaný každý den. Tím tedy vážně vyřeším svůj problém s trávením času nad e-shopy. Nové spodní prádlo přeci jen kupuji docela často a ještě častěji si ráda prohlížím nové kousky v nabídce – podprsenky, kalhotky, tanga… Vydržím si prohlížet hezké prádlo třeba celý večer.

Katalog INpradlo.cz vyřešil moji menší závislost na kvalitním spodním prádlu. Ráda si kupuju značkové prádlo, ale nabídka katalogu je mnohem bohatší a zahrnuje více než 100 značek známých i méně známých výrobců. Navíc to vypadá, že nabídka ještě není konečná a přibývají další nové značky, třeba Tiara Galiano. Rozdělení zboží je natolik klasické, že ho pochopí každý a neměl by být problém s orientací v katalogu.

Nejsem jiná než ostatní. I na mě platí kouzelná slovíčka „slevy a výprodeje“. Ostatně, co by to byl katalog se zbožím, kdyby nenabízel výhodné nabídky? Katalog INpradlo.cz není jiný. Výprodej spodního prádla na mě působí opravdu jako červený šátek na býka. Sekce slevy i výprodej jsou stejně jako novinky aktualizované denně. Prostě lahůdka.

Jak jste na tom se svojí závislostí na spodním prádle vy? Kolik utratíte za spodní prádlo? Kde hledáte novinky a slevy? Pochlubte se v komentářích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..