Krása a zdraví

Hit letošního léta – repelentní náramky

podzimní dívčí účesMáme tu polovinu prázdnin. Bohužel většina z nás ty prázdniny kazí. Mluvím tu o komárech, které jsou v této době takřka všudypřítomní, což potvrzují zejména červené štípance po celém těle. Jenže jak se jim bránit, když klasické repelenty doslova smrdí, nebo dokonce nefungují?

Slyšeli jste už o repelentních náramcích, které jsou hitem letošního léta? Že nevíte co to je? Tak to se nedivím, že jste poštípaní od nepříjemného hmyzu. Tyto speciální repelentní náramky jsou napuštěné citronelovým olejem, což je velmi známý repelent, který dokáže odpuzovat hmyz, přestože sám o sobě nesmrdí.

Tento náramek nepůsobí negativně na kůži, takže ani lidé s alergiemi, či citlivou kůží se nemusí bát nosit ho. Už z praktického používání repelentního náramku je jasné, kam bude vhodné ho nosit. Své místo najde jistě při výletech do přírody, na dovolenou, či na klasické procházky po vašem okolí.

praktický náramek praktický náramek

Jelikož jsme na módním blogu, tak bych vám nedoporučovala něco, co vypadá nevzhledně, nebo nemoderně. Na výběr je hned několik výrazných barevných variant (červené, modré, žluté, zelené apod.), takže bude lehké doplnit jimi svůj běžný outfit.

Náramky mají název BugsLock a jak pozná angličtiny znalý člověk, tak název odpovídá jeho účinku. Pro neznalé podotknu, že BugsLock znamená v „otrockém překladu“ zámek na hmyz. Pokud tedy máte problémy s otravným hmyzem, tak neváhejte. Dárky v podobě repelentních náramků bude jistě vítané u každého, protože komáři si nevybírají a jdou po „krku“ všem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..