Móda a Společnost

Nová módní kolekce Monsoon – Flamingopark

Monsoon módní kolekce od Flamingopark

Velice známá a populární česko-ustralská značka Flamingopark přišla na trh s novou kolekcí bláznivých kabelek a oblečení značky Monsoon. Flamingopark je známá zejména díky svému e-shopu a dále také díky svému barevnému obchůdku, který se nachází na Žižkově.

Kabelky a tašky Monsoon nejsou žádnou novinkou, Flamingopark je nabízí pod svojí záštitou již třetím rokem zejména proto, že se tašky těší opravdu veliké oblibě díky svému neokoukanému a originálnímu vzhledu a své praktičnosti.

Flamingopark - kolekce MonSoon Flamingopark a kolekce MonSoon

Tašky jsou ručně šité, na většinu je použita tzv. kruhová aplikace zdobící povrch. Novinkou roku 2010 jsou také napodobeniny kůže a všemožné třpytivé tkaniny.

V kolekci na jaro a léto 2010 Flamingopark představili nejnovější produkty Monsoon; tašky Monsoon Spry, kterým dominují výrazné a bláznivé ruční aplikace a netypické zářivé barvy. Na ty, kteří netouží po neonově zářivých barvách tu jsou tašky Monsoon Dusk a Essential; barvy jsou tlumenější a lze si je vybrat i luxusním stříbrném provedení.

Flamingopark a její kolekce MonSoon Flamingopark - kolekce Monsoon

Ovšem nejžhavějším hitem jsou produkty Monsoon fabion; zde si můžete vybrat ručně šité oblečení, které se stejně jako tašky vyznačuje kruhovými aplikacemi, precizním střihem a vysokou kvalitou materiálu.

Za všemi těmito výrobky stojí manželé Leemy a Geralda a výběr je opravdu široký; lze si vybrat ze sukní Monsoon Celebrity, které se dají nosit i jako krátké šatičky, overaly Monsoon Delight, které mají sexy a zároveň pohodlný střih či romantické éterické šaty Monsoon Charm.

Zdroj: Flamingopark.cz

[ad#moda]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..