Móda a Společnost

Jak ulehčit partnerovi výběr prstenu pro vás?

prstenyVýběr prstenů je pro velkou většinu mužů velmi obtížný úkol. Většinou totiž nevědí průměr našich prstů, přestože s námi sdílejí už léta domácnost. Jak jim tuto „kratochvíli“ ulehčit? Zkuste mu nenápadně poradit jak správně určitě velikost prstenu, tak aby vám seděl. Že to nejde nenápadně?

Samozřejmě nemůžete mu měsíc před zásnubami říct, že chcete ten a ten prsten, protože tím by se celé kouzlo okamžiku s pokleknutím a navléknutím prstenu na váš prst zničilo. Je tedy nutné mu v dostatečném předstihu vysvětlit pár tipů jak vybrat správný prsten. Využijte například příležitosti koupě prstenu jako dárku pro vaši tchýni, či podobnou „akci“. Při tom můžete svého přítele naučit, jak správně vybrat prsten, aby ženě seděl.

A jak mu tedy můžete pomoci? Nejprve byste mu měla sdělit, že velikosti prstýnků se udávají především v milimetrech. Jedná se o vnější obvod vašeho prstu, pro ty nechápavé. Metod, aby váš partner nevybral špatnou velikost, je hned několik.

Buď si může tajně vypůjčit váš stávající prsten a v šperkařství mu rádi pomohou s určením velikosti. Samozřejmě pokud se vašemu milému podaří vypůjčit váš starý prsten, který vám už několik let nesedí na prst, tak je o lapálii postaráno. Je tedy nutné z těchto důvodů prsteny, které vám už nejsou velikostně ukrývat na střežená místa, aby se k němu váš miláček „omylem“ nedostal.

Takže šperky v podobě prstenů nepatří mezi nejlehčeji vybrané. Pokud chcete opravdu předejít problémům s nesedícím prstenem, tak musíte svého přítele doprovodit sama do šperkařství a vybrat si. Samozřejmě tak přijdete o ten moment „překvapení“ kdy váš miláček vytáhnu odkudsi malou sametovou krabičku s prstenem a vy byste to nečekali. To je však na rozhodnutí každé z vás.

[ad#moda]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..